Baba

Leolvad a net a kisfiútól, aki először látja új szemüvegében katona apukáját

A kilenc hónapos Reagen nem sokkal azután kapta az új szemüveget, hogy édesapját két hónapra az Antarktiszra vezényelték.

Az első találkozásról készült megható felvételt a kisfiú édesanyja, Amanda Caldwell osztotta meg a Facebook-odalán, néhány nappal azután, hogy férje hazatért kiküldetéséről. Brandon Caldwell ugyanis az amerikai légierő katonája, és az elmúlt két hónapot az Antarktiszon lévő légibázison töltötte.

Leolvad a net a kisfiútól, aki először látja új szemüvegében katona apukáját

“Ebből a kis felvételből egyértelműen kiderül, hogy Reagen mennyire szereti az apukáját. Újra és újra megnéztem, és szó szerint elolvadok, valahányszor látom” – mondta az édesanya, majd hozzátette, kilenc hónapos kisfiával a születése óta orvostól orvosig járnak. A kisfiú ugyanis néhány napos korában komoly baktériumfertőzést kapott, aminek következében először meningitisz, később szepszis alakult ki nála.

Reagen szerencsére már jól van, és röviddel apukája elutazása után új szemüveget kapott. Mutatjuk a megható videót arról, amikor először látta tisztán édesapját:

 

Olvass még több megható történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top