Baba

Emberöléssel gyanúsítanak egy magyar bébiszittert Angliában

Fejsérülés következtében agyvérzést kapott, és meghalt egy magyar bébiszitter gondjaira bízott kisfiú Londonban. A nőt emberöléssel gyanúsítják.

T. Viktória  2014-től dolgozott bébiszitterként Londonban. Egy Joshua nevű kisfiúra vigyázott, aki 2014. augusztus 29-én egy nap agyvérzést kapott, majd két nappal később a kórházban elhunyt. Halálát fejsérülés következtében bekövetkezett agyvérzés, illetve más agyi és gerincsérülések okozták. A magyar bébiszitter nem tudott magyarázatot adni ezekre a sérülésekre. A vizsgálat során azonban kiderült, hogy a baba rázás következtében sérülhetett meg. Mivel Viktória egyedül volt a babával, amikor összeomlott, ezért azt gyanítják, hogy ő rázta meg olyan erővel a csöppséget, hogy azzal súlyos sérüléseket okozott neki.

A kisfiúról tudni kell azt is, hogy 10 héttel korábban jött a világra, két lyukkal a szívében, melyek azonban később begyógyultak. Az első hetekben mesterségesen lélegeztették és táplálták, 2 hónap után engedték csak haza a kórházból. Az orvosok szerint akkor már nem volt miért aggódni, és a halálát a vád szerint nem ezek az egészségügyi problémái okozták. 

A 34 éves magyar nő ellen vádat emeltek, emberöléssel gyanúsítják.

Viktória azzal védekezik, hogy csupán játékból, a térdén lovagoltatta a kisbabát. Később azt hallotta, hogy az ágyában sír, amikor pedig felvette, a kisfiú abbahagyta a sírást, összerándult, majd remegni kezdett, és elveszítette az eszméletét. A bébiszitter segítségért kiáltott, amit a szomszéd hallott meg. Viktória azt hitte, hogy Joshua félrenyelt, ezért a hátát ütögette, majd, szájból szájba lélegeztetéssel próbálta életben tartani a babát a mentők kiérkezéséig.

A per ebben a hónapban folytatódik.

dailymail.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top