Baba

Imádja az internet a friss apuka brutálisan őszinte posztját

A fotó néhány nap alatt több mint 450 ezer lájkot és 900 kommentet kapott. Nem véletlenül, érdemes megnézni!

“Azután, hogy megnyertem a küzdelmet a hererák ellen, tavaly év végén végre megszületett az első gyermekünk” – kezdte bejegyzését Imgur-oldalán a friss apuka Avid Climber. A büszke édesapa a bejegyzéshez egy fotót is mellékelt, melyen kisfiát épp a mellkasán nyugtatja, miközben felesége és gyermeke anyja jól megérdemelt pihenését tölti.

A kedden posztolt fotóhoz, amit néhány nap alatt több mint 450 ezren lájkoltak és osztottak meg, Avid hozzátette azt is, hogy “az igazi férfiak gondoskodnak gyermekeikről, miközben az anyák annyiszor alszanak, ahányszor csak szükséges. Pokoli időszakon megy keresztül, ezért fiúk, szedjétek össze magatokat, és legyetek azok a férjek, akikről álmodnak!”

Imádja az internet a friss apuka brutálisan őszinte posztját

A kép alá a sok lájk mellé 900 komment is érkezett. Többségük egyetért a friss apukával és dicsérik őt a bátorsága miatt, hogy ennyire őszinte képet osztott meg egy meglehetősen bensőséges pillanatról. Persze nem az internet lenne, ha nem érkezett volna néhány negatív, sértő megjegyzés is a fotó alá. Ezek többsége azért támadja az apukát, mert rendkívüli dolognak állít be valamit, aminek teljesen természetesnek kellene lennie.

Te mit gondolsz, írd meg!

Olvass még többet az apaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top