Baba

Újszülött kisfia segítségével kérte meg szerelme kezét az apuka

A kis Ryder alig néhány órásan is komoly segítség volt édesapjának, nélküle ugyanis nem tudta volna megkérni szerelme kezét. A fiatal jegyeseket egy egész világ ünnepli.

Néhány nappal a lánykérés után, Susan Medina és vőlegénye, Darick Mead megdöbbenve nyilatkozta a Buzzfeed című amerikai hírmagazinnak, hogy soha nem gondolták volna, hogy eljegyzésük híre az egész világot bejárja majd, pedig így történt.

A büszke menyasszony, aki egyben büszke anyuka is, elárulta, az interneten ismerkedett meg Darickkel, aki az elmúlt két évben azt hangoztatta, minden további nélkül el tudja képzelni, hogy majd csak negyven év múlva kéri meg Susan kezét. “Nem volt az a házasodós típus, én meg úgy voltam vele, bármikor kéri is meg a kezem, boldog leszek” – árulta el.

Újszülött kisfia segítségével kérte meg szerelme kezét az apuka

Darick végül közvetlenül első közös gyermekük születése után tette fel a nagy kérdést 26 éves szerelmének. “A lánykérés terveibe az első pillanattól beavattam a szüleinket és a barátainkat is, akik aznap egyszerre érkeztek látogatóba. Szerencsére Susan ennek ellenére sem sejtett meg semmit.”

A büszke kispapa beszélt arról is, hogy a tervről tudtak az ápolók és az orvosok is, akik nem sokkal a nagy esemény előtt “ellenőrzésre” vitték az újszülött babát, hogy édesapja ráadhassa a külön, erre az alkalomra készíttetett rugdalózót.

Újszülött kisfia segítségével kérte meg szerelme kezét az apuka

Mondanunk se kell, az eljegyzés pillanatában szem nem maradt szárazon.

Olvass még többet megható lánykérésekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top