Baba

Kerti vécében szült egy fiatalkorú nő

Mentőhelikopter is érkezett ahhoz az újszülötthöz, akit fiatalkorú édesanyja az udvari vécén szült meg. A kisbabát újra kellett éleszteni, mert kihűlt.

Több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett ahhoz a kékcsei újszülötthöz, akit édesanyja a házuk udvarán lévő vécében hozott világra szerda délelőtt. A mentőket a fiatalkorú anyuka szülei riasztották, miután a hetedik hónapban járó lányuknál váratlanul megindult a szülés. A baba világra jötte után a tapasztalatlan anyuka nem tudta mitévő legyen, közben a kisbaba – az udvari budiban – kihűlt, a kiérkező mentők újraélesztettek.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója a Szabolcsihírnek a következőket mondta:

“Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen egy koraszülött baba újraélesztését végezték a mentők, a helyszínre több mentőkocsi és mentőhelikopter is érkezett. A beavatkozások után az újszülöttet az ugyancsak riasztott koraszülött-mentő, az anyát pedig a mentőkocsi szállította kórházba.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top