Baba

Mézeskalács házikó után jöhet a szán

Idén nemcsak mézeskalács házikóval, hanem egy előtte álló szánnal is elkápráztathatjuk a gyerekeket. Nem annyira nehéz, mint gondolnánk.

Mézeskalács nélkül nincs is karácsony, szerencsére ma már mindenféle receptet találunk, cukormenteset, gluténmenteset is, sőt bizonyos helyeken kész tésztát is, kinek mi a tutiság. Szóval ha már csukott szemmel is tudunk mézeskalács házikót készíteni, akkor ugorjunk szintet, és készítsünk mézeskalácsból szánt! A posztból letölthető, hogy milyen vágott formákra lesz szükség, a fotón lépésről lépésre mutatják, hogyan készül ez a nagyon csillogós cukormáz és végül a ragasztás, szintén az elejétől a végéig mutatják. A teljes folyamatot Lila Loa oldalán találjátok.

 Mézeskalács házikó után jöhet a szán

Szánra fel,  hadd ámuljanak a kicsik! És ne feledjük, segítséget kérni mindig ér, csak akad egy cukrász vénájú rokon, barát, szomszéd, aki örömmel ügyködik velünk vagy nekünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top