nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Hátborzongató, ahogy ez a tízéves énekli a Hallelujah-t

Hátborzongató, ahogy ez a tízéves énekli a Hallelujah-t

A speciális nevelési igényű Kayleigh tanára szerint csendes, visszahúzódó gyerek. Ritkán beszél. De ha énekelhet, egészen más ember lesz belőle.
NLCafé
f Ajánlom

Egy átlagos napon Kayleigh egyike a legcsendesebb tanítványainknak. Nem, vagy csak nagyon ritkán beszél, és akkor is csak a tananyaggal kapcsolatban. Szívesen figyeli társait”kezdte a BBC-nek a 10 éves Kayleigh Rogers osztályfőnöke, Colin Millar.

A tanárnő hozzátette, beletelt egy kis időbe, mire rábukkantak a speciális nevelési igényű kislány legnagyobb tehetségére. “Amikor Kayleigh énekel, egy egész más ember lesz belőle. Olyasvalaki, aki imád szerepelni, bolondul azért, ha nézik. Sokkal magabiztosabb lesz” – tette hozzá.

A felvétel, ami néhány nap alatt gyakorlatilag letarolta az internetet, és amin Kayleigh Leonard Cohen Hallelujah című dalát énekli, a közelmúltban készült az iskola karácsonyi műsorán. Billy McAuley, a kórus énektanára készítette, és ő töltötte fel a Facebookra és a YouTube-ra, ahonnan világhódító útjára indult.

 A videó természetesen eljutott Kayleigh szüleihez is, akik úgy döntöttek, a jövőben énektanárhoz járatják majd gyermeküket.

Olvass még többet tehetséges gyerekekről az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon