Baba

Ököllel verték az óvodában az 5 éves kislányt

Az 5 éves kislányt egyik társa verte meg nagyon durván ököllel. Az óvónők nem szóltak az esetről a szülőknek, és a gyerek véraláfutásos arcát is csak később borogatták.

Az ötéves Lilit egy óvodás társa ököllel püfölte. A fővárosi óvoda dolgozói közül viszont senki nem szólt a kislány szüleinek, mert nem tartották elég súlyosnak az esetet. Az óvodában Mikulás-bulit tartottak, amikor a mosdó kijáratánál minden előzmény nélkül rátámadt az egyik fiú Lilire, és ököllel többször arcon ütötte őt. A verés az óvónők szeme láttára történt, mégsem avatkoztak be. Délutánra a kislány arcán véraláfutások jelentek meg, de a szülőket még ekkor sem hívták fel.

Lilit édesanyja, Bettina még aznap kivette az óvodából, úgy tervezi, eljárást indít az intézmény ellen. Állítja, nem ez volt az első eset, hogy gyermekével valami nem stimmelt délután.

A kislány szeptember óta járt az oviba, és szinte minden napja úgy ért véget, hogy édesanyjának sírva mondta: “anya, nagyon éhes va­gyok”. Kiderült, a gyerek alig evett egész nap, reggelit nem kapott, ebédre is csak egy szelet kenyeret. Az óvónők szerint ugyanakkor a gyerek hazudott.

A Bors megkereste a budapesti óvodát, ahol annyival intézték el az ügyet, hogy a gyermek anyja nem mond igazat, ők pedig nem akarnak az ügyben nyilatkozni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top