Baba

Először látták egymást a fejüknél összenőtt sziámi ikrek

A két kisfiút hosszas előkészületek után, október közepén választották szét egy 16 órás műtéttel.

A 13 hónapos sziámi ikrek édesanyja október 15-én, órákkal a műtét után azt nyilatkozta a CNN amerikai hírcsatornának, hogy bár a műtét Jadent és Aniast is nagyon megviselte, az orvosok szerint mindkettőjüknek jó esélyei vannak a teljes gyógyulásra is. Alig több mint egy hónappal a sorsfordító operáció után Nicole McDonald újra hallatott gyermekeiről: egy megható fotót tett közzé.

 A fotó, amin Jaden és Anias is kötéssel a fején látható még, azt a pillanatot örökítette meg, mikor az ikrek életükben először megpillantják egymást. (Mivel Jaden és Anias a fejüknél voltak összenőve mostanáig nem volt rá lehetőségük, hogy lássák egymást.) A fiúk édesanyja a posztban elárulta, mióta csak megszülettek a gyermekei, erre a pillanatra várt, majd hozzátette, ennek ellenére még mindig szokatlan neki, hogy gyermekeit kézbe veheti.

Először látták egymást a fejüknél összenőtt sziámi ikrek

“A műtét után ránéztem a fiaimra, és úgy láttam őket, ahogy az előtte eltelt egy évben egyszer sem” – vallotta be Nicole. A CNN-nek egyébként nyilatkozott az ikrek szétválasztó műtétjét végző orvos, dr. James Goodrich is. A szakember elárulta, a kórházban még sosem láttak olyan gyors ütemű gyógyulást, amilyen a két kisfiúé.

Olvass még többet a sziámi ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top