Baba

Nem voltam ugyanaz a nő az ikrek születése után

Röviddel azután, hogy ötös ikreknek adott életet, Kim Tucci vállalkozott egy plasztikai műtétre. Őszintén vallott arról, miért döntött így.

A hétgyermekes ausztrál édesanya, Kim Tucci idén január közepén lett világhírű, mikor a Facebookra felkerült egy fotó a várandósságáról. A fiatal nő, aki mindig is nagy családról álmodozott, néhány hónappal korábban tudta meg, hogy természetes úton esett teherbe ötös ikrekkel. Azt mondja, sejtette, hogy meglepetés készülődik, a terhességi tesztjén ugyanis “túl erős volt az a második csík”.

Kim elárulta azt is, számított ikrekre, de legfeljebb kettőre. Azt álmában se gondolta volna, hogy öt kisbaba növekszik a méhében. Mikor az orvos közölte vele az örömhírt, Kim kis híján elájult. “A lábam annyira remegett, hogy le kellett ülnöm. Már akkor tudtam, hogy nehéz lesz, de az, hogy valamelyik babámat elvetessem, eszembe se jutott.”

Az anyuka, aki férjével közösen neveli előző házasságából született kisfiát és közös kislányukat végül a harmadik trimeszter közepén, császármetszés után adott életet gyermekeinek. Azóta – mint mondja – fenekestül felfordult az életük, és szinte minden percüket az ikrek gondozása teszi ki. Ehhez szerencsére segítségük is van.

 

Kim néhány napja azzal került ismét a hírekbe, hogy nyíltan vállalta: röviddel az ikrek születése után megműttette magát. A Today Tonight riporterének elmondta, tisztában volt azzal, hogy rendkívüli dolgot vitt véghez, mikor öt kisbabát hordott ki, és szült meg, ennek ellenére nem volt elégedett a szülés utáni önmagával. “Nem voltam ugyanaz a nő, a várandósság nagyon megviselt.”

 

Hozzátette, bár nagyon félt a kritikától, végül még is úgy döntött kés alá fekszik, mert szerinte a babáinak is jobbat tesz, ha az édesanyjuk jól érzi magát a bőrében. “Sokkal türelmesebb és kevésbé ingerlékeny vagyok, mióta a tükörképen nem okoz csalódást minden egyes alkalommal, ahogy megpillantom.” Kim a hasát és a melleit operáltatta meg, és ma már büszkén pózol bikiniben is.

Azt mondja, szerinte ahhoz, hogy egy nő az anyaságot követően is jól érezze magát a bőrében, mindenképpen kell szánnia magára egy kis időt. “Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek a külsején kellene aggódnia és kés alá feküdnie az első adandó alkalommal, de mindenkinek meg kell találnia, mi az, amit magáért tenni akar.”

Olvass még többet ikres anyukákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top