Baba

A legfurább dolgok, amiket a nők a terhességük alatt kívántak

Egy Redditező tette fel a kérdést, mi volt a legfurább dolog, amit a várandós kismamák megkívántak, a válaszok pedig egészen hajmeresztőek!

A terhes nők néha megkívánnak ép ésszel elég bizarrnak tűnő dolgokat, de azok általában még mindig a realitások talaján maradnak, egy képzeletbeli majonézes halfej-nutellás kolbász skálán mozogva.

De most kiderült, hogy ennél sokkal merészebb választások is vannak: egy Redditező arra kérte a netes anyukákat, osszák meg legfurább, legabszurdabb terhességi kívánalmaikat, ők pedig meg is tették – az egész internet megdöbbenésére.

A legfurább dolgok, amiket a nők a terhességük alatt kívántak

Volt olyan, aki friss füvet kívánt (már hogy a kertből), és olyan is, aki sarat vagy homokot is evett! Egy kismama állítólag egyenesen vérre vágyott, de ez egyébként magyarázható a terhes nők vashiányos állapotával is. A leghajmeresztőbb talán az az anyuka, aki gyufákat akart rágcsálni, de nem sokkal marad el mögötte az a terhes nő sem, aki szemfestéket kóstolt várandóssága alatt.

Akadnak egészen szelíd kívánalmak is, például a nutellás savanyú uborka vagy a gombalevesbe mártott mogyoróvajas szendvics, amik a korábban felsoroltakhoz képest tulajdonképpen egészen normális ételeknek tűnnek.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top