Baba

Senki nem hiszi el a kismamának, hogy két hónappal ezelőtt szült

A fitneszguru kismama a neten osztotta meg a szülés utáni, bomba testéről készült fotókat, az internet népe pedig nem is akarja elhinni, hogy van egy gyereke.

Alig két hónap telt el azóta, hogy az ausztrál fitneszguru, Tammy Hembrow megszülte második gyermekét, máris nádszálvékonyan, lapos hassal pózol a tükör előtt.

Senki sem hiszi el a kismamának, hogy két hónappal ezelőtt szült 

Hembrow azért osztotta meg a fotót, hogy bebizonyítsa, a kismamák a terhesség után hamar képesek visszanyerni szülés előtti alakjukat. A fitneszguru kemény diétával és edzéssel érte el újra az álomalakot, és igen, a vádló kommentek ellenére úgy, hogy mellette babájával és nagyobb gyermekével is foglalkozott.

Senki sem hiszi el a kismamának, hogy két hónappal ezelőtt szült

Hembrow hozzátette: “Minden test különböző, épp ezért sosem szabad magad másokhoz hasonlítanod. De ha megadod a testednek a szeretetet, mozgást és megfelelő táplálékot, amire szüksége van, idővel biztosan meg fogja hálálni.”

A kismama 4 millió instagramos követője alig akarta elhinni, hogy Hembrow tényleg két hónapja szült, de azért mind elismerték a fitt mami kemény munkáját!

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top