nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Baba
Elképesztő erő van a nőkben szülés közben – fotósok kedvenc szülésfotói

Elképesztő erő van a nőkben szülés közben – fotósok kedvenc szülésfotói

Mindegy, hogy milyen körülmények között történik, a szülés nem sétagalopp. Nehéz annak az anyának, aki megküzd az összehúzódásokkal. Nehéz annak az anyának, aki alig bírja erővel az epidurális érzéstelenítésig. És nehéz annak az anyának, akit betolnak a műtőbe, hogy megcsászározzák.
K.G.
f Ajánlom

A nők hihetetlen erőről tesznek tanúbizonyságot minden egyes szülésnél. A legsérülékenyebb, legkiszolgáltatottabb helyzet, amiben a maximumot kell kihozniuk magukból. Minden idegszálukkal arra koncentrálnak, hogy életet adjanak a gyermeküknek épségben és egészségben. Az itt látható képeket hivatásos fotósok készítették, kedvencelték és küldték el a Huffington Postnak pár mondatos kísérő szöveggel.

“Olykor az erőhöz társ kell. A képen lévő két barátnő akiket kétszer is testvéreknek hittek a nővérkék csendben összeölelkezve vitte végig a vajúdást és a szülést.”

“Annyira átéreztem ennek az anyának a helyzetét, amikor elkészítettem ezt a fotót. Arra gondoltam, hogy a világ összes nője átéli ezt, aki szül.”

“Ez az anya több napig vajúdott, de végig pozitívan és rengeteg humorral állt hozzá a hosszúra nyúlt szüléshez. Biztos vagyok benne, hogy ugyanezzel az erővel csinálta végig a szülés utáni időszakot is.”

“Az anyuka keményen megdolgozott azért, hogy vízben hozhassa világra gyermekét. Az apuka és a szülésznő végig támogatták őt.”

“Hihetetlen gyors és intenzív volt, ahogy a harmadik gyermekét megszülte az anyuka. Két perccel a fotó elkészülte után a baba az apuka kezei közé született meg.”

“Két összehúzódás között az anyuka kezét a fia simogatja, így támogatva őt.”

“Egy borzasztó halvaszülés után Kara több műtéten és kezelésen is átesett, hogy ki tudja hordani a gyermekét.”

“Ez az anyuka épp kiszállt a kádból, amikor egy összehúzódás a földre kényszerítette. A férje ott volt mellette és végig támogatta.”

“Ennél az anyukánál túl korán indult be szülést, a 36. héten hozta világra a babáját. Soha nem felejtem el, mennyire kiszolgáltatott és mennyire erős volt.”

“Az anyukát az elsőszülött gyermeke öleli szorosan, hogy átsegítse az összehúzódáson. Ebben a pillanatban hihetetlen energia szabadult fel a szobában.”

Olvass többet a szülésről:

Megosztás Facebookon