Baba

Tápláló & gyengéd ápolás

A pihe-puha bababőrnek is szüksége van a törődő gondoskodásra, hogy a kellemetlen kipirosodás helyett a kicsik és anyukájuk is minél tovább élvezhessék a finom, puha lábacskák, kezek és popsi érintését. Nemrégiben 100 édesanya tesztelhette a Töpfer Babycare termékeit, ők számoltak be tapasztalataikról.

2016 júniusában kértük fel kisgyermekes látogatóinkat arra, hogy teszteljenek le két terméket és számoljanak be nekünk tapasztalataikról. A kiválasztott 100 szerencsés tesztelőnek 1-1 Töpfer Babycare baba bio jojobaolajjal & bio olívaolajjal ellátott 100 ml-es masszázsolaját és Babycare baba bio körömvirág hatóanyagtartalmú 75 ml-es védőkrémét postáztuk el. A kiválasztottak közül három tesztelő ráadásul a kisbabájával együtt a Töpfer szépségcsapatának köszönhetően részt vehetett egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes és fodrász egítségével egy napra modellé is válhattak. A róluk készült fotók a Kismama 2016. augusztus 11-én megjelenő lapszámában tekinthetők meg.

A Töpfer széles körű tapasztalt rendelkezik a babaápolásban, hiszen az édesanyák több mint 70 éve használják a márka natúrkozmetikumait. Nem véletlen, hogy a Babycare babaápolási termékeket Németországban kiváló termékké minősítették védőnők, gyermekszakorvosok és bőrgyógyászok ajánlásával: értékes és hatékony összetevőjük a bio búzakorpa, mely számos értékes hatóanyagával, többek közt az antioxidáns E- és C-vitaminokkal, a karotenoidokkal és a ferulasavval védelmet nyújt a bőrirritáció ellen, és erősíti a bababőr védekező és regenerálódó képességét. A termékek emellett bio körömvirág-kivonatot, bio olívaolajat és különleges bio illóolajokat tartalmaznak, így táplálva és ápolva a babák bőrét.
Tápláló & gyengéd ápolás

A tesztre nagyon rövid idő alatt rengetegen jelentkeztek, végül a szerencsés kiválasztottaknak közel két hetük volt kipróbálni a termékeket. Ezt követően online kérdőíven vártuk válaszaikat a termékekkel kapcsolatosan. A válaszadók mintegy 92%-a 25-39 éves korosztályba tartozott, és a legfeljebb másfél éves gyermek mellett több mint negyedük esetében még egy 1,5-3 közötti pici is van a családban. Mielőtt rátérnénk a konkrét eredményekre, nézzük át, mit is lehetett tudni a tesztelendő termékekről.

Több mint 98%-ban bio összetevőivel a Töpfer Babycare baba masszázsolaj bio jojobaolajjal & bio olívaolajjal (100 ml) simává varázsolja a bőrt, miközben gyengéden óvja, megőrzi a bőr természetes funkcióit. Mosdatás után javasolt felvinni és bemasszírozni a babák még nedves bőrére. Masszírozáshoz és a pelenka által fedett bőr gyengéd tisztításához is ajánlott. A natúrkozmetikum a válogatott, értékes bio olajak mellett bio körömvirágot és bio búzakorpát is tartalmaz, valamint mentes az illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől is.

A Töpfer Babycare baba védőkrém bio körömvirággal (75 ml) gyengéden ápolja a babák finom bőrét, megköti a nedvességet és természetes módon védi a bőrt a külső hatásoktól. Arcra és testre egyaránt kiváló. A natúrkozmetikum az egész család számára, így a babák mellett érzékeny bőrű felnőtteknek is ajánlott. A bio búzakorpát, bio körömvirágot és válogatott, értékes bio olajokat tartalmazó krém könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik, miközben kíméletes és gyengéd ápolást biztosít.

A válaszadóktól kapott eredmények magukért beszéltek – tesztelőink 94%-a az olajjal és a krémmel is elégedett volt, és gyakorlatilag mindenki egyetértett azzal, hogy keveset kell felvinni belőle, ráadásul az is könnyen elkenhető, végeredményként pedig puha és selymes lett tőle a baba bőre!

Olvassunk néhány véleményt első kézből a termékeket tesztelő anyukáktól:

Eszter: “Már a termékek csomagolása is első pillantásra megfogott, hát még, amit magukban rejtettek! A baba masszázsolaj könnyen beszívódott, egyszerűen és hatékonyan masszíroztam bele a pici bőrébe, és a védőkrémmel sem volt nehezebb dolgom, gyorsan beszívódott, kellemes érzetet hagyott maga után. Az illatuk pedig egyenesen isteni!”

Tápláló & gyengéd ápolás

Niki: “A természetes összetevőjű és rendkívül jó illatú termékeket élmény volt használni: mind a masszázsolaj, mind a védőkrém kellemes textúrájú, könnyen beszívódik. Az olajból első alkalommal kicsit sok jött ki, de hamar ráállt a kezem a használatára, így a továbbiakban az adagolással sem volt problémám.”

Tápláló & gyengéd ápolás

Gabi: “Számomra nagyon fontos, hogy amit a babám bőrére kenek, csak természetes összetevőkből álljon, emellett ápoljon, nyugtasson és védje a pici bőrét. A Töpfer termékekkel ezt mind megkaptam. A védőkrém illata a kezemben még egy picit töménynek tűnt, de a babám bőrén szuperül működött. Nagy meglepetésemre mindkét termék gyorsan és hatékonyan beszívódott, egyik sem hagyott maga után zsíros nyomot, a babám bőre ápolt és selymes tapintású lett.”

Tápláló & gyengéd ápolás

Ezek után csoda, ha mindkét termékre több mint 90%-os vásárlási hajlandóságot mutattak tesztelőink?

Tápláló & gyengéd ápolás

Szeretnél te is terméket tesztelni? Ha még nem tetted, jelentkezz terméktesztelőnek a Valaszolok.hu regisztrációs oldalán!

A Töpfer törődik. Részletek és praktikus tanácsok a www.facebook.com/topfer.hu és a topferbabavilag.hu oldalon.

Fotó: Töpfer, Szentesi Ágnes
Smink: Gajárszki- Mészáros Délia
Fodrász: Vuvu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top