Baba

Anyjából a földre esett az újszülött

A kismama idejében beért a kórházba szülni, ám a kisbabája mégis igen extrém módon jött a világra.

Egy szlovákiai kismama, Natasa júniusban a párjával bement a trencséni kórházba, hogy világra hozza a gyermekét. A magzatburkot megrepesztették, majd injekciót adtak a nőnek, hogy meggyorsítsák a szülést. Ezt követően az orvosok és a nővérek magára hagyták a szülőszobában.

Két órával később Natasa úgy érezte, hogy rögvest megszül, a párja ekkor segítségért szaladt. Az orvos meg is vizsgálta, ám azt mondta neki, hogy a baba nincs még a szülőcsatornában, ezért sétálgasson egy kicsit. Amikor azonban a kismama elindult, nyomást érzett. Barátja újra orvosért rohant, ám ekkor már késő volt. Natasából  pillanatokon belül gyakorlatilag kicsúszott a gyerek és a földre esett. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az újszülött nem a fején, hanem az oldalán landolt. Bár az orvosok szerint nem lett baja, biztosan nem lehet még tudni, hogy nem lesznek következményei az esésnek.

A nő panaszt tett a szlovák egészségügyi felügyeletnél.

bumm.sk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top