Baba

Példakép lett az anya, aki triatlon után rögtön megszoptatta a babáját

Katrina Buldoc nemcsak azért lett példakép sokak szemében, mert bátran szoptatta nyilvánosan a babáját, hanem azért is, mert mindezt egy triatlon után tette, amikor mindenki más maximum levegőt kapkodva piheg a fűben fekve.

A 28 éves anyuka 7 hónapos babája éhes volt, amikor anya beért a célba, úgyhogy Buldoc nem sokat gondolkodott, rögtön a célnál megszoptatta. Elmondása szerint kicsit tartott tőle, hogy ilyen tömegben szoptasson, mert mit fognak szólni az emberek, de mindenki mosolygott rá, senki sem ítélte el. A férje lefotózta a pillanatot, amit Buldoc kiposztolt a Facebookra ezzel a kommentárral:

Példakép lett az anya, aki triatlon után rögtön megszoptatta a babáját

A szülés után ez volt az első triatlonom, rögtön a célba érve a 7 hónapos babám éhesen fogadott. Átvettem az érmemet és megetettem a babámat. Féltem, hogy beszólnak a körülöttem állók miatta, de senkit sem érdekelt, sőt miközben szoptattam, odajöttek gratulálni. Ez egy nagyon különleges élmény volt nekem. Remélem, hogy az emberek ezt a képet arra használják, hogy terjesszék az anyukák között, hogy a szoptatásnak bárhol helye van, és nem viták gerjesztése a célja, hanem tele van az anyaság szeretetével. Remélem, hogy inspirálom az anyukákat arra, hogy menjenek ki a négy fal közül, és tegyék azt, amit jólesik, miközben nyugodt szívvel szoptatják a gyerekeiket.

Olvass többet a nyilvános szoptatásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top