Baba

Így néz ki terhesen egy plus size modell, és így egy fitneszedző

Mindkettőjüknek beszóltak a terhességük alatt a kommentelők, ezt elégelte meg az edző, és posztolt egy közös képet a híres plus size modellel.

Az edző és sportoló Brittany Aäe megelégelte, hogy cseszegetik amiatt, hogy nincs rajta súlyfelesleg, és normálisan néz ki 39 hetes terhesen is. A közösségi oldalakon támadták be azzal, hogy nem normális, ahogy kinéz, nem normális, hogy még ilyenkor is látszanak a hasizmai. Ezért Brittany fogta magát, és posztolta ezt a fotót.

in this image these two women are at about the same stage in their pregnancies – 39 weeks. that is the gorgeous @tessholliday looking boss on the left and me with the defined abs on the right. she is a voluptuous model and I am a sinewy mountain athlete. both of us are shamed for our size – she for her roundness and me for my smallness. both of us are having or had healthy pregnancies as validated by our healthcare providers. both of us are making empowered choices about our personal health. ✨why does our society shame women whose bodies do not adhere to some narrow notion of false normalcy? ✨ let's instead keep our thoughts and words about other people's size to ourselves. pregnancy is tough enough without also being body shamed. #effyourbeautystandards #momshame

Brittany Aäe (@__magneticnorth__) által közzétett fénykép,

 A kép bal oldalán a világ egyik leghíresebb plus size modellje, Tess Holiday áll, és ő is éppen 39 hetes terhes. Az edzőnő ezt írta a kép mellé:

Ez a kép két nőről szól, akik mindketten 39 hetes terhesek. Balra Tess Holiday, az érzéki modell, jobbra pedig én, inas hegyi atléta. Mindkettőnket megszégyenítettek/megszégyenítenek a formáink, a testünk miatt. Őt azért, mert nagy, engem azért, mert kicsi vagyok. Mindkettőnknek rendben van a terhessége, mindketten törődünk az egészségünkkel. A társadalom miért szégyeníti meg azokat a nőket, akik nem férnek bele a szerintük normálisba? Ahelyett, hogy másokkal foglalkozunk, foglalkozzunk magunkkal. A terhesség amúgy is nehéz, pláne, ha még be is szólnak a tested miatt.”

 Olvass még a terhességről az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top