Baba

Vírusszerűen terjed ez az ultrahangos kép

Az amerikai írónő szerint ideje lenne elfelejteni a "Na és mikorra tervezed az első gyereket?" típusú kérdéseket.

Emily Bingham nem azért posztolt ultrahangfelvételt, hogy így jelentse be terhességét. Épp ellenkezőleg: így szerette volna kifejezni, hogy senkinek semmi köze mások gyerekvállalásához.

Most, hogy idefigyelsz egy random ultrahangfelvétel miatt, amit a Google képkeresésből szedtem le, elmondom, hogy ez csak egy barátságos emlékeztető arról, hogy mások szaporodása EGYÁLTALÁN NEM TARTOZIK RÁD.”

 

Bingham később arról próbálja meggyőzni az olvasót, hogy ne kérdezgesse állandóan “mikor jön a baba?”, mert ez valójában magánügy, adott esetben pedig még sértő is. “Nem tudhatod, ki szenved a terméketlenségtől, vagy a vetélésektől, esetleg más egészségügyi problémáktól” figyelmeztet az írónő. Nem tudhatod, ki döntött úgy, hogy a gyerek nem neki való, most vagy soha sem, és nem tudhatod, kinek mennyi fájdalmat és frusztrációt okozhat ez a kérdés.”

 

 

 

Bingham így zárja gondolatait: Ha valaki szeretne beavatni az ilyen jellegű terveibe, megteszi majd. Ha mégis kíváncsi vagy, várj, ameddig ők úgy érzik, saját akaratukból szeretnének beszélni róla.”

 

Forrás: NetMums

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top