Baba

Mégis ülni fog a babaverő bébiszitter

Miután a szülők megosztották a Facebookon, hogy a gyermeküket brutálisan bántalmazó bébiszitter ellen nem emelhetnek vádat, az internetezők egy emberként háborodtak fel. Most úgy tűnik, a férfi mégis börtönbe kerül.

 Mi is beszámoltunk róla, mikor egy oregoni bébiszitter brutálisan megverte a gondjaira bízott egyéves kisbabát. A szülők arra értek haza, hogy a férfi alszik, a gyerek üvölt, testét horzsolások borítják, szeme alatt pedig monokli sötétlik.

Mégis börtönbe megy a bébiszitter, aki brutálisan megverte a rábízott kisbabát

 A rendőrségen azt mondták a szülőknek, hogy mivel az egyéves baba nem tud vallomást tenni, nem emelhetnek vádat a bébiszitter ellen. A felháborodott szülők megosztották a babáról készült fotókat és a történetet a Facebookon, ahol hamarosan több százezer emberhez eljutott a hír – akik mind azt követelték a hatóságoktól, hogy lépjenek. 

Mégis börtönbe megy a bébiszitter, aki brutálisan megverte a rábízott kisbabát

Ennek hatására Mark Hilaire, a bébiszitter, aki állítólag az édesapa barátja, feladta magát a rendőrségen. Egyelőre börtönben marad, ahonnan 10 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhatna, de úgy tűnik, a bíróság mégis tárgyalni fogja az ügyét.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top