Baba

Megmérgezte a bébiszitter a csecsemőt

Nem akarta megölni a gyereket, csak elaltatni.

A nyolchónapos csecsemő halálát olyan gyógyszer okozta, amire nagy betűkkel rá volt írva, hogy hatéves kor alatt nem alkalmazható.

Amikor az édesanyja munkába menet a bébiszitterre bízta Haddix nevű csecsemő fiát, nem gondolta volna, hogy akkor látja élve utoljára a gyereket. A bébiszitter, Lori Conley ugyanis a nap folyamán úgy akarta megnyugtatni a nyűgös gyereket, hogy felnőtteknek szánt adagot adott be neki egy olyan gyógyszerből, amit tilos lett volna kapnia a csecsemőnek.

Halálos dózis gyógyszert adott a bébiszitter a csecsemőnek

A Benadryl nevű szer hatóanyaga antihisztamin, allergiás tünetekre szedik, de álmosító hatása miatt egyesek altatóként is használják néha, noha ez nem javallott.

Amikor a bébiszitter észrevette, hogy a gyerek nem lélegzik, kétségbeesetten hívta a mentőket, de azok már nem tudták újraéleszteni Haddixot. Mivel a betegtájékoztatón ott állt, hogy tilos a gyógyszert kicsi gyerekeknél alkalmazni, a bébiszitter ellen emberölés miatt indult eljárás.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top