Baba

“A barátnőm elvesztette a kisbabáját és az enyémnek adta a tejét” – megható történet

Csak akkor olvass tovább, ha bekészítetted magad mellé a papírzsepit! A két barátnő könnyekig megható története példát mutat nagylelkűségből.

Sarah és Lauren régi jó barátnők. Míg Sarah boldogan várta, hogy megszülessen kislánya, a meddő Lauren egy etióp kislány adoptálását intézte. A dolgok azonban nem alakultak olyan felhőtlenül, mint várták. Lauren elmesélte megható történetüket.

“Emlékszem a napra, mikor Sarah megkérdezte tőlem, nincs-e szükségem az anyatejére a kislányom számára. Bátor dolog volt tőle. Emlékszem az érzésre: teli volt mély szomorúsággal és hatalmas nagylelkűséggel egyszerre” – kezdi Lauren. Barátnője gyermekéről ugyanis a huszadik héten kiderült, nem lesz képes életben maradni a méhen kívül. Szörnyű időszak következett: a várandós Sarah-nak már csecsemője temetését kellett szerveznie. Minden babaholmit, amit vásárolt, Laurennek ajándékozott, aki meddősége miatt egy etióp babát fogadott örökbe párjával. Mikor elbúcsúztatták Sarah kislányát, Evie-t, szinte egyből üdvözölték Laurenét, a messziről érkezett Arsemát. Pár héttel ezután Sarah megható kérdéssel állt Lauren elé: “Azon gondolkoztam, hogy szükséged van-e az anyatejemre. Talán megetethetnéd belőle Arsemát. Nem tudom, mennyi időre lesz elég, de nagyon szívesen odaadnám.”

A barátnője könnyekig meghatódott és természetesen elfogadta a nagylelkű ajánlatot. 

“Azt kívánom, bárcsak én etethetném meg a gyermekeimet. Sarah azt kívánja, bárcsak megetethette volna saját gyermekét. De az életnek nem mindig van értelme. Amikor a dolgok eltörnek és összekuszálódnak, a darabokból nekünk kell megteremtenünk a szépséget. Az, hogy Sarah etette meg az én gyermekemet, az egy gyönyörű példája a szeretetnek és a nagylelkűségnek egy szívszorító tragédia közepén.”

Forrás: Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top