Baba

Nem emeltek vádat a bébiszitter ellen, aki megverte a gondjaira bízott babát

Az esetnek azért nem lehetnek következményei, mert a bántalmazott egyéves nem képes szót emelni.

Egy oregoni bébiszitter állítólag úgy adta vissza a szülőknek a rábízott babát, hogy a kicsi testét sérülések és horzsolások borították, arcán egy ütés utáni tenyérnyom, szeme alatt sötétlő monokli. A kisbabát megverte a bébiszitter, ennek mégsem lesz semmilyen következménye.

A család felháborodva szembesült vele, hogy a vádakat ejtették, mivel az egyéves Jacob nem képes verbalizálni a történteket. A bébiszitter egyébként állítólag a család jó barátja volt, és mindenféle hazugságokkal állt elő, hogy a sérüléseket megmagyarázza, például hogy a kicsi leesett a lépcsőn, vagy ő maga ejtette el véletlenül.

Nem emeltek vádat a bébiszitter ellen, aki megverte a gondjaira bízott babát

A szülők szerint nem a sérülésekkel van a legnagyobb baj – azok begyógyulnak. De a kisfiú az eset óta minden alkalommal szorong, mikor édesanyja elmegy otthonról, a szülők attól tartanak a kisfiú nem csak következmények nélkül maradt, de kitörölhetetlen traumákat szenvedett.

Forrás: NYDailyNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top