Baba

Szifilisszel fertőzte meg hároméves unokahúgát a férfi

A nemi betegség miatt derült ki, hogy a 18 éves férfi szexuális erőszakot követett el a felügyeletére bízott 3 éves unokahúgán.

Az ügyben csütörtökön hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék. A Bors információi szerint R. István a nyomozás során tagadott, azt állította, hogy valaki a rokonságából akar ártani neki.

A 3 éves Annabella a szexuális bűncselekmény során szifilisszel fertőződött meg. A nemi szervén tályogos seb jelent meg, az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a seb friss fertőzéstől keletkezett, tehát magzati korban nem kaphatta el esetleg az édesanyjától.

A Zsaru magazinnak tavaly júniusban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette: az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a kislány a 17 éves rokonától fertőződött meg. A gyermek azt is megmutatta édesanyjának, hogy a nagybátyja mellé feküdt, simogatta, majd még mit csinált vele. A pszichológiai vizsgálatok megerősítették, hogy a lány igazat mond. A rendőrség a nyomozás során fényképeket mutatott a gyereknek, aki rémülettel reagált, amikor unokabátyja fotóját megpillantotta.

R. István bujkált, ám a rendőrség végül megtalálta, a Terrorelhárítási Központ kommandója ütött rajta.A most 18 éves férfit “felügyelete alatt álló, 12. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak” bűntettével vádolják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top