Baba

Megható fotók: az anya először fogja kézbe gyermekét, akit béranya hozott világra

A képek láttán valószínűleg még azok is elérzékenyülnek majd, akik már több száz anya-baba fotót néztek végig. Rendkívüli történet ez, rendkívüli emberekkel.

Kim Overton és férje többévnyi házasság után döntöttek úgy, hogy eljött a családalapítás ideje. Sokáig próbálkoztak, de a várva várt gyermekáldás csak nem akart megérkezni. A kétségbeesett feleség ekkor ment először orvoshoz, aki elmondta neki, a méhében lévő mióma miatt nehezebben tud majd teherbe esni. 

Újabb, több hónapig tartó próbálkozást követően azonban megtörtént a csoda: Kim teherbe esett, és 2012-ben egészséges kisfiúnak adott életet. “Már közvetlenül a szülés után megfogalmazódott bennem, hogy ezt a nem mindennapi érzést újra át szeretném élni”idézi a BuzzFeed amerikai híroldal Kimet, aki elárulta, miután kisfia elég idős lett, újra próbálkozni kezdtek a férjével.

Kép forrása: Leilani Rogers
Kép forrása: Leilani Rogers

A tesó azonban nem akart jönni, Kim pedig ismét orvoshoz ment. “Mikor az orvos közölte velem, hogy fizikai képtelenség, hogy újra teherbe essek, összeomlottam. Hetekig csak zokogtam, nem értettem, miért büntet a sors.” Miután kicsit megnyugodott, Kim számba vette a lehetőségeket, és végül úgy döntött, béranyát fogad.

Megható fotók: az anya először fogja kézbe gyermekét, akit béranya hozott világra

Mint mondja, nagy szerencséje volt: unokatestvére legidősebb lánya ugyanis épp az ő történetét hallva döntött úgy, hogy béranya lesz. “Szerettem volna segíteni azoknak a kétségbeesett nőknek, akik nem olyan szerencsések, mint én.” Magától értetődő volt, hogy Cydnee vállalja, hogy kihordja és megszüli Kim gyermekét is.

Megható fotók: az anya először fogja kézbe gyermekét, akit béranya hozott világra

“Szürreális élmény volt először kézbe fognom a második fiamat” – árulja el Kim, akit beengedtek a szülőszobába, így végig a vajúdó Cydnee mellett lehetett. Sőt! Ő volt az, aki a szülést követően elvágta a köldökzsinórt. “Háromévnyi szenvedés után végre kezemben tarthattam azt a csodát, amire mindennél jobban vágyakoztam. És mindezt egy nagylelkű, nagyszerű nőnek köszönhettem.”

Olvass még több csodás születéstörténetről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top