Baba

Vicces videó: snowboardján állva aludt el a kisgyerek

Ez a videó garantáltan megcsinálja a napod: a kisfiú lecsukódott szemekkel, le-lebicsakló fejjel engedi át magát az álomnak - mindezt snowboardozás közben!

 A legtöbbeknek a snowboardozás izgalmas és kihívásokkal teli sport: a kisgyerekektől kezdve a kutyákig szinte mindenki imádja, aki belekóstol. Kivéve ez a kisfiú, aki annyira unatkozott a deszkán, hogy eluralkodott rajta az álmosság.

 A gyerekek képesek a legextrémebb helyzetekben is elaludni, de az biztos, hogy ez a kisfiú dobogós lenne, ha létezne furcsa pózokban alvás versenye! A gyereket minden bizonnyal a snowboardjára erősített lábai tartották percekig állva még akkor is, mikor már félig elszenderedett. De aztán mikor teljes testét átadta az álom ólmos súlyának, dobott egy hátast. A szülei nem bírták megállni nevetés nélkül, és hidd el, belőled is kitör majd a kacagás, ha meglátod, hogyan küzd az álommal a kisgyerek! 

via GIPHY

 Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top