Baba

Egy gyerekre számított, ötöt szült

Igencsak meglepő számszerű eredménnyel végződött egy indiai nő szülése.

Amikor a 25 éves Manita Singhnél alig hét hónapos terhesen megindultak a fájások, nagyon megrémült, hogy ismét halott babát hoz a világra, mint két évvel korábban.

Most azonban teljesen más véget ért a történet. A kórházban öt koraszülött baba jött a világra, a szülők legnagyobb döbbenetére. Azt persze tudták, hogy az asszony terhes, csak azt nem, hogy ötös ikrekkel, mert nem volt pénzük rá, hogy a terhesség alatt akár csak egyetlen ultrahangot is csináltassanak.

Ők amerikai ötösikerek, öthónapos korukban
Ők amerikai ötös ikerek, öt hónapos korukban

A babák nagyon éretlen állapotban jöttek a világra, ők az ország történetében a legfiatalabb ötös ikrek. Minden az öten lányok egyébként. Az orvosok meglehetősen borúlátók a kilátásaikat illetően – jelenleg mind az öten a koraszülött intenzív osztályon vannak –, de ha életben maradnak, állami támogatást kapnak a szülők a felnevelésükhöz, mert a család egy egyszobás lakásban él, havi néhány dollárból.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top