Baba

4 éves kisfiú mentette meg az anyukája életét

A 4 éves kisfiú azelőtt még sosem használt okostelefont, de mikor az anyukája eszméletét vesztette, sikerült felhívnia az apukáját – a hívás pedig életmentőnek bizonyult.

 Camden Vaughan, a 4 éves kisfiú igazi hősként viselkedett, mikor az anyukája eszméletét vesztette az ágyon fekve. A gyereknek, bár még sosem használt okostelefont, hiszen még olvasni sem tud, az apukája képe alapján sikerült felhívnia őt, hogy segítséget kérjen.

4 éves kisfiú mentette meg az anyukája életét

 Misty Vaughan, az anyuka, lázas betegként lábadozott otthon, mikor egyik este rosszul lett. Azt mondja, az utolsó, amire emlékszik, hogy 40,5 fokot mutat a lázmérő, majd eszméletét vesztette és elájult. A kisfia, Camden, ahelyett, hogy pánikba esett volna, egyből cselekedett: anyukája telefonján kibogarászta, hogyan tudja felhívni az apukáját, akinek azt mondta: “Apa, haza kell jönnöd! Anya nem tud fürdeni, mert nem tud felkelni az ágyból.”

A nő, orvosa szerint, agyvérzést kapott, és ha a kisfia nem cselekszik ilyen gyorsan, akár le is bénulhatott volna!  Az anyuka még kórházban van, de hamarosan hazaengedik. Egy dologban azonban biztos lehet, ha a kisfia a közelében van, semmitől nem kell tartania – az életét is rábízhatja csemetéjére!

Forrás: USA Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top