Baba

Hármas ikreket szült az 55 éves nagyi

Harmadik próbálkozásra sikerült a mesterséges megtermékenyítés az 55 éves nőnél, aki meg akarta adni az apaság örömét 15 évvel fiatalabb párjának.

Az 55 éves, brit Sharon Cuttsnak korábbi kapcsolatából van már négy felnőtt gyermeke, sőt, négy unokája is. Az asszony azonban jelenlegi, még gyermektelen párjának, a 40 éves Stuartnak is szeretett volna gyermeket szülni.

Mivel Angliában ilyen korú nőkön már nem végeznek mesterséges megtermékenyítést államilag finanszírozott módon, ezért egy londoni magánklinikán végeztették el a beavatkozást, mely azonban két alkalommal is kudarccal végződött. Ezután mentek Ciprusra, ahol 60 éves korig végeznek mesterséges megtermékenyítést. 15 ezer font, vagyis mintegy 5,8 millió forint hitelük halmozódott fel a kórházi számlák miatt.

Hármas ikreket szült az 55 éves nagyi

Az asszony méhébe Cipruson négy embriót ültettek be, ebből három megfogant. A terhessége nem volt problémamentes, az orvosok azt javasolták, hogy az egyik babát vetesse el, ő azonban ebbe nem ment bele. 11 hétig volt kórházban, a babák érkezése előtt botoxoltatott és új hajhosszabbítást rakatott fel, hogy a lehető legjobban nézzen ki, mire megszületnek a picik. A hármas ikreket, Masont, Ryant és Lilyt március végén, császármetszéssel segítették a világra.

Az asszony bízik abban, hogy láthatja felnőni a gyermekeit, hiszen az édesanyja 75 éves és egészséges, de a nagymamája is 100 éves koráig élt, így volt kitől örökölnie a jó géneket. Ugyanakkor abban is biztos, hogy ha ő távozik is az élők sorából, a párja gondoskodik majd a gyermekeikről.  

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top