Baba

A férje halála után tudta meg, hogy hármas ikrekkel terhes

A férj halálának reggelén a pár még közösen elvégzett egy terhességi tesztet, de az negatív lett.

A gyász és a hatalmas öröm különös módon keveredett egy amerikai nő életében. Courtney és férje, Brian Hill fiatal pár voltak, akik kislányuk mellé még egy gyereket szerettek volna.

A texasi pár négy hónapja próbálkozott a teherbe eséssel, amikor a férfi halálos autóbalesetet szenvedett. Hill ikertestvére később így nyilatkozott: “Sejtettem én, hogy túl korán végezte el a nővérem a tesztet, ezért a virrasztás napján rávettem Courtney-t, hogy csináljon még egy tesztet. És az pozitív lett!”

Courtney halott férje kezét fogva mondta el neki búcsúzóul a csodálatos hírt. Egy hónappal később azonban vérezni kezdett, és attól félt, hogy elvetél, ezért az anyja gyorsan kórházba vitte. Ott derült ki, hogy hármas ikreket vár.

Hamarosan három testvére születik az egyéves kislánynak
Hamarosan három testvére születik az egyéves kislánynak

A fiatal anya hazaköltözött Illinoisba, hogy közelebb legyen a családjához. Mivel jelenleg nem dolgozik, hanem otthon van egyéves kislányával, és valószínűleg még évekig nem fog tudni munkába állni, a nővére gyűjtést indított a család megsegítésére, mert “amellett hogy borzasztóan örülünk a hírnek, ez hatalmas megterhelés lesz”.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top