Baba

Keményen kick-boxol a 8 hónapos terhes kismama – videó

Önmagát és talán a magzatát sem kíméli a nyolcadik hónapban is kőkeményen kick-boxoló kismama. Az edzéséről készült videót a közösségi oldalán osztotta meg. Kapott is érte hideget-meleget.

Vajon felelőtlenség vagy követendő példa az a kismama, akik terhességének nyolcadik hónapjában is kőkeményen edzi a testét? Valentin Bosioc a csöppet sem könnyű kick-box-edzések mellett méretes súlyokat is emelget az edzőteremben.

Az intenzív edzésekről készített videót a testépítő, fitneszedző kismama a Facebookon tette közzé. Természetesen egyetlen gramm fölösleget sem szedett föl a terhessége alatt, mindössze kereken domborodó hasa bizonyítja várandósságát.

A meghökkentő videó világszerte igencsak megmozgatta az online közönséget, a kismamáról készült felvételeket máris több mint 8 millióan nézték meg, és persze több ezren szóltak hozzá a poszthoz. A kommentek nagyobb része inkább a felháborodottságról szól: egy nyolcadik hónapban lévő kismama mégis miért űzi még mindig ilyen aktívan ezt a küzdősportot?

Fitneszedző ide vagy oda, ez a leendő anyuka bámulatos merészséggel veszi a terhességet, pedig a testmozgása csöppet sem tűnik veszélytelennek – írja a hvg.hu. Ti mit gondoltok?

Active 8 m pregnant!

8 months pregnant!

Közzétette: Valentin Bosioc – 2016. március 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top