Baba

Internetes sztár lett a sűrű hajjal született baba – fotó

Míg a vele egyidős babák általában még kopaszok, Isabelle-nek születése óta sűrű hajkoronája van. A közösségi oldalaknak köszönhetően pedig ez bőven elég az online hírnévhez.

A kis Isabelle Kaplan sűrű, sötét hajjal jött a világra, az azóta eltelt két és fél hónapban pedig a hajkoronája csak még dúsabb lett. Az édesanyja, Mackenzie két héttel ezelőtt töltött fel a kislányról egy fotót a Facebookra és az Instagramra. A “hajasbaba” fotóját rengetegen megosztották, gyakorlatilag már másnapra internetes sztár lett.

Frizuráját Charles Bronsonéhoz és Mark Wahlbergéhez is hasonlították. Sokan pedig azt hitték, hogy a fotón egy kisfiú látható, és akadt, aki bajuszt retusált neki.

Internetes sztár lett a sűrű hajjal született baba - fotó

A kislány édesanyjának egyébként kisbaba korában szintén sűrű haja volt, a nagymama úgy emlékszik, három hónaposan már vágni is kellett belőle, mert a szemébe lógott.

A szülők egyébként nem bánják, hogy Isabelle ennyire népszerű lett az interneten, boldogok attól, hogy mások örömüket lelik babájuk fotóiban.

Forrás. Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top