Baba

8 nevetséges ok, amiért az anyukák sírva fakadnak

Néha lehidalunk, hogy a gyerekeink milyen bődületes indokokkal tudnak krokodilkönnyeket produkálni. Mint amikor még tele a szájuk csokival, de már patakokban folyik a könnyük, hogy miért nem adjuk oda nekik az egész táblával. De mi, anyukák sem vagyunk különbek.

Legutóbb én például azért zokogtam vigasztalhatatlanul, mert a gyerekeim megették az összes nutellás palacsintát. A lekvárosat persze mind meghagyták. Meg akkor is könnyekben törtem ki, mikor a Gyilkos elmék egyik részében egy babát raboltak el a rossz, gonosz sorozatgyilkosok. Hát lehet ezen nem sírni? Nevetséges, de ez van, valahogy azzal, hogy gyerekeink születnek, születik egy sokkal érzékenyebb anya is, aki hirtelen butaságokon kezd pityeregni.

8 nevetséges ok, amiért az anyukák sírva fakadnak

Nem vagyok ezzel egyedül, mint kiderült: a Babble magazin kikérdezte az olvasóit, hogy ők milyen badarságokon sírtak már anyaságuk évei alatt. Együtt érzek velük.

Könyvtáros vészhelyzet

“Amikor a fiam kisebb volt, elvittem a könyvtárba felolvasásra, és ő volt az egyedüli gyerek, aki nem bírt megülni a fenekén. Könnyek között távoztam vele” – J. G.

Szomorú könyvek

“Mindig, ha megható vége van a mesekönyvnek, amit este felolvasok nekik, elsírom magam” – B. T.

A hiányzó anyakönyvi kivonatok

“Nem találtam a gyerekeim anyakönyvi kivonatait, amitől elbőgtem magam, mert mi az, hogy még a férjem sem emlékszik rá, hogy hova tettem a papírokat” – J. H.

Senki sem szeret engem

“Nem sokkal a harmadik fiam születése után bőgtem, mert a nagyok nem akartak eljönni velem haleledelt vásárolni” – C. H.

Az egyoldalú szoptatás

“Ma reggel sírtam azon, hogy a babám csak az egyik mellemből volt hajlandó szopizni, ami azt jelentette, hogy le kellett fejnem a másikat. Utálok fejni” – J. S.

Amikor anyának KELL egy hamburger

“Amikor a gyermekem úgy döntött, hogy nem hajlandó gyorsétteremben vacsorázni velem. Annyira vágytam egy hamburgerre, hogy elbőgtem magam” – J. V.

A keksz

“Még terhes voltam, amikor egyszer ki kellett szaladnom ajtót nyitni, miközben a kutya megette az összes kekszemet. Akkor nagyon sírtam” – J. M.

A félbevágott szendvics

“Azért sírtam a legutóbb, mert végtelenül hálás voltam a férjemnek, hogy félbevágta a szendvicsemet, mert tudta, hogy szoptatás közben csak így tudom megenni” – J. W.

Olvass még többet az anyaságról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top