Baba

Megtalálta szerelmét az abonyi kisfiú

Nagyon kedves történetet osztott meg egy édesanya a Facebookon. Kisfia a tévében látott egy kislányt, akit mindenképpen meg akart ismerni. Az anyuka ismerősei segítségét kérte a kislány megtalálásához...

Tüneményes történet jelent meg a minap a Facebookon. Egy elszánt abonyi anyuka január 29-én ismerősei segítségét kérte kisfia, Marcell érdekében. A Facebook-bejegyzés szerint az édesanya kisfiával a tévében nézte a Torzonborz legendái című klipet, amikor Marci a közönség soraiban megpillantott egy kislányt: “Anya, én a világ összes tengerét átúsznám érte, segíts nekem, hogy megtaláljam.”

Mit válaszolhat ilyen szívbe markoló kérésre egy édesanya? Hogy természetesen segít, ha máshogyan nem tud, a Facebookon keresztül. A posztot néhány nap alatt közel hatezren osztották meg, amit – láss, csodát – a keresett kislány anyukája is olvasott a közösségi portálon. És jelentkezett.

Kiderült, a másik család Abonytól nem messze, egy nagyobb városban él, a kis hölgyet pedig Hannának hívják. Az anyukák már beszéltek is egymással, és miután mindketten szimpatikusnak találták a másikat, elhatározták, rövidesen találkoznak és összehozzák csemetéiket – írja a Hír24.

Mi mást is kívánhatnánk a kicsiknek, mint örömteli találkozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top