Baba

A család a szeretetről szól, nem a DNS-ről – 10 fotó örökbe fogadott testvérekről

Csodálatos fotók a testvéri szeretetről, olyan gyerekekkel a főszerepben, akiket nem köt össze a családi vérvonal. Mert nem az számít egy gyerek életében, hogy ki a vér szerinti rokona, hanem az, ki veszi körül szeretettel.

A kisgyerekeknek oly’ mindegy, ki a vér a szerinti szülőjük és testvérük, ha az nincs jelen az életükben, és nem szeretgeti őket mindennap. Az számít igazi családnak számukra, ahol örülnek a létezésüknek, és elfogadásban, szeretetben nevelik őket.

A képekről első ránézésre senki meg nem mondaná, hogy nem édes testvéreket lát – maximum akkor, ha különbözik a bőrszínük –, ugyanúgy ölelik egymást, mintha közös anyától születtek volna. Úgy nőnek fel, hogy támogatni fogják egymást egy életen át, mint más jó testvérek, ott lesznek a másik mellett az életük nagy eseményeinél, és számíthatnak egymásra gyerekként és majd felnőttként is. Ennyi számít, a DNS huszadrangú szempont ehhez képest.

Mindkét kisfiunkat idén fogadtuk örökbe. Egész életükben testvérként nevelkednek majd, nem lesz számukra kérdés, ki számít családtagnak.
Az első pillanattól kezdve imádja az öccsét.
Ne aggódj anya, majd én megvédem mindentől – mondta a nagy fiam, amikor hazahoztuk a kicsit.
Hármuk közül kettő örökbe fogadott gyermek.
Mindhárom gyermekemet örökbe fogadtam. Úgy szeretik egymást, és kiállnak egymásért, mint az igazi testvérek.
Az örökbefogadás a szeretetről szól.
Mindketten örökbe fogadott gyerekek, mindketten gyönyörűek, és mindkettőt nagyon szeretem.
Ők hármak mindig ott lesznek egymásnak.
6 hónaposan és újszülötten együtt érkeztek hozzánk.
Ők az én örökbe fogadott gyermekeim. Mindketten pont úgy szeretik egymást, mint az igaz testvérek. Velük lett teljes a családunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top