Baba

Gyönyörű fotók a születés pillanatáról

Azok az ismerőseim, akik hüvelyi szüléssel szültek, szinte mind azt mondták ezekre a képekre, hogy "de jó, mindig is sajnáltam, hogy nem láthattam, pontosan hogyan bújt ki onnan". Elképesztő a természet, és elképesztő a születés, így, naturálisan, egy az egyben lefotózva.

Valószínűleg nem véletlenül mondják az apukáknak, hogy inkább a feleség fejénél álljanak, amikor születik a babájuk, mert ahogy nézem ezeket a fotókat, élőben én biztos összeesnék a látványtól. Van valami misztikus ebben az egészben, közben meg a világ legtermészetesebb dolga, hogy így és onnan bújnak ki a babák. Az én szavam elakadt a képektől mindenesetre. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy Marry Fermont, holland fotós lekapta a császáros babák születését is, mert így a saját szüléseimmel kapcsolatban is tisztább képet kaptam. Bámulatos fotók, amelyektől egy kérdés itt zakatol bennem: hogy a túróba’ férnek ott ki?

Gyönyörű fotók a születés pillanatáról

A folytatásért kattints az Anyám borogass caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top