Baba

10 imádni való halloween jelmez kisgyerekeknek

Ilyen tüneményes halloween jelmezeket még egészen biztosan nem láttál. A jelmezeket elsősorban inspirációnak szánjunk, ugyanakkor annyira imádni valóak ezek a kicsik, hogy azonnal elolvadtunk tőlük.

Már nemcsak az iskolákban rendeznek halloween bulikat október végén, november elején, hanem egyre több óvodában is. A halloween partikon, hasonlóan a farsanghoz, jelmezekbe öltöznek a kicsik. A gyerekek között a legnépszerűbb halloween jelmezek a bájos boszik, a vicces csontvázak, a szellemek vagy éppenséggel a denevérek, melyek mind-mind kapcsolódnak a halloween hangulatához.

Az egyedi halloween jelmezek készítéséhez adunk most inspirációt, ötleteket. A galériában látható fotókon a kicsik annyira tüneményesek, hogy bennünket másodpercek alatt elvarázsoltak. Nézd meg te is, majd készítsd el valamelyik jelmezt gyermeked halloween bulijára. Válaszd bármelyiket is, egészen biztosan mindannyian imádni fogjátok.

Megnézem
Összes kép (1)

További halloween jelmez ötletek a videóban

További halloween jelmez témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top