Baba

Fekete kislányt szült egy fehér nő – beperelte a spermabankot

A kislány már 3 éves, a nő leszögezte, hogy nagyon szereti a gyerekét, mégis pert indít a spermabank ellen.

 A The Washington Post arról számolt be, hogy a nő mesterséges megtermékenyítést követően sötét bőrű kislányt hozott világra.

Az anya a spermabankot többek között azzal vádolta, hogy megszegte a garanciális kötelezettségeit, és 50 ezer dollár (átszámítva 14 millió forintot) kártérítést követelt. Azonban az Illinois állambeli DuPage megyei illetékes bíró elutasította a panaszt. A nő nem adja fel, újrafogalmazva ismét beadta a keresetet, ezúttal gondatlansággal vádolva a spermabankot.

Fekete kislányt szült egy fehér nő – beperelte a spermabankot

Amerikai észjárás: nagyon szeretem, de valakit azért beperelek 

Az anya leszögezte, hogy nagyon szereti a  hároméves Paytont, de az intézmény hibája neki és partnernőjének stresszt és fájdalmat okozott, ráadásul orvosi költségeik is keletkeztek.
Mint elmondta, nem voltak arra felkészülve, hogy afroamerikai gyereket neveljenek. “Az is lehetséges, hogy a közösség, amelyben élünk, nem fogad el más etnikai származású gyereket” – adta elő furcsa gondolatmenetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top