Baba

Könnyekig ható fotók egy Down-szindrómás gyógyíthatlan betegséggel született babáról

Az alig egy hónappal ezelőtt Down-szindrómával és gyógyíthatatlan agytumorral világra jött újszülött kislány könnyekig ható fotói robbantották fel máris az internetet.

Erika a terhessége 18. hetében tudta meg, hogy magzata Down-szindrómával jön a világra. A házaspár először nagyon megijedt, aztán úgy döntöttek, elfogadják, hogy gyermekük egy kicsi más lesz, mint a többi. Aztán amikor Erika már a harmincadik hétben járt, újabb sokkoló hírt közöltek vele az orvosok: a kis Abigail agyában ritka tumorra utaló folt látható, a kisbaba élete várhatóan nagyon rövid lesz.

A Down-szindrómás baba augusztus 6-án született, és éppúgy, mint egészséges társai, felsírt, mozgatta ujjacskáit, kinyitotta szemét, sőt édesanyja minden gond nélkül megszoptatta. Az orvosok a vizsgálatokat követően megállapították, az agytumor nem műthető. A babát szülei hazavitték, és rövidke életének minden mozzanatát próbálják a legnagyobb szeretetben kiélvezni.

A család drámai történetének híre eljutott a babafotós hölgyhöz, Mary Huszczához is, aki ingyen vállalta, hogy megható fotókon örökíti meg az újszülött, a házaspár és kétéves kislányuk közös pillanatait.

A Down-szindrómás, gyógyíthatatlan beteg kislány fotói máris körbejárták az internetet. Az apa úgy gondolja, kislányuk tragédiája hatással lehet a világra, és más szülők életére, gondolkodására is… Csak egyet tudunk érteni vele.

Megnézem
Összes kép (1)

További cikkek Down-szindróma, rákos kislány témájában az NLCafén

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top