Baba

Újabb részletek a Jégvarázs folyatásának előkészületeiről

A Jégvarázs második részének bemutatójára 2016-ban a kaliforniai Disney Kalandparkban kerül sor. Már folynak az előkészületek, hiszen a látogatók szó szerint belecsöppennek a film varázslatos világába.

Ha már te is tűkön ülve várod a Jégvarázs folytatását, akkor itt az idő, hogy megtudj néhány újabb részletet az animációs filmmel kapcsolatos programokról.

A filmet a kaliforniai Disney Kalandpark Norvég Pavilonjában mutatják be először 2016-ban. A cég szerint tökéletes kalandot kínál az egész család számára, akik Arendelle királyságának vendégei lesznek. A fantasztikus történetben a különleges technika keveredik a film legnépszerűbb jelenteivel és dallamaival. A résztvevők úgy érezhetik majd magukat, mintha belecsöppentek volna a történet varázslatos világába. Megtapasztalhatják Elsa királynő mágikus erejét, és azt is, hogyan telik egy nap a királyságban. Ellátogathatnak Elsa királynő jégpalotájába, és találkozhatnak a Jégvarázs történetének legnépszerűbb szereplőivel Olaffal, Anna hercegnővel és Kristoff-fal is.

További Jégvarázs-cikkek az NLCafén:

Forrás: ABC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top