Baba

A 3 éves Ella hisztirohamot kapott, mikor megtudta, hogy öccse születik – videó

Valahogy így hangozna, ha a 3 éves Ella értelmes szavakba tudná önteni, mit érez születendő öccse iránt: "Kedves szüleim! Kérlek ne szaporodjatok most már többet."

A kis Ella határozottan nem akar még egy öcsikét, van már neki két fiú testvére, köszöni szépen, épp elég neki az autókból, kardozásból és fiúkkal küzdésből, most már igazán hozhatna hugit a gólya. Ha pedig nem lány, akkor inkább semmilyen testvér se legyen.

Az autóban közölték vele a szülei, hogy a gyermek, akivel anyukája épp terhes, kisfiú lesz, amitől Ella csendes hisztirohamot kapott. Amikor pedig apukája azzal próbálta vigasztalni, hogy de így ő lehet majd a három fiú között a kis hercegnő, akkor közölte, hogy ő nem akar hercegnő lenni, semmit sem akar, csak azt, hogy ne legyen még egy fiú testvére. Ez a videó is bizonyítja, hogy nem mindig fenékig tejfel a szülők élete, egyáltalán nem biztos, hogy a nagyobb gyerekek ugrálva tapsolnak majd örömükben, ha kis testvér kerül a képbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top