Baba

Nagy Pampers pelenkateszt

Teszteld gyermekeddel az új Pampers Premium Care bugyipelenkát, és nyerj!
Nagy Pampers pelenkateszt


Szívesen próbálsz ki újdonságokat? Pelusos a gyermeked? Teszteljétek velünk a Pampers új bugyipelenkáját!

5 csillagos bőrvédelem

– Mindenütt jól illeszkedik
– Akár 12 órán át tartó szárazság
– Bababalzsam
– Légáteresztő anyagok
– Körbeölelő puhaság
– Nedvességjelző csík

Fejlődésük szempontjából minden nap egy új élmény a babák számára. Amikor elkezdenek járni, fontos, hogy pelenkájukat száraznak és puhának érezzék, hiszen minél kevésbé érzékelik magukon a pelenkát, annál felszabadultabban koncentrálhatnak felfedezéseikre. Ezért fejlesztettük ki az új Pampers Premium Care bugyipelenkát, kifejezetten a már totyogó és járó babák számára:

Körkörös, puha derékgumírozásának köszönhetően puha és kényelmes viselet. Akár 12 órán át szárazon tartja a baba bőrét, hasonlóan a hagyományos pelenkákhoz. Könnyen cserélhető, akárcsak egy alsónemű.

Regisztrálj a valaszolok.hu oldalon 2015. június 4-ig! 

A kiválasztott terméktesztelőket e-mailben értesítjük. Amennyiben bekerülsz a tesztelők 100 fős csapatába, postán elküldjük neked a két csomag 2 db + 1 teljes csomag Pampers Premium Care bugyipelenkát (4-es méretben) és egy tájékoztatót tartalmazó csomagot, és cserébe azt kérjük tőled, hogy mondd el a véleményedet a termékről.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és a Procter & Gamble általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top