Baba

21. gyermekét szülte meg az 51 éves nő

A sokgyermekes asszony az első gyermekét 13 éves korában szülte.

Komplikációk nélkül szülte meg 21. gyermekét egy 51 éves brazil nő. A 46,5 centiméteres, 3040 grammos kisfiú gond nélkül jött világra.

“Mindig sokgyerekes anyaként láttam magam, ez volt a rendeltetésem, ebben biztos vagyok” – mondta Sebastiana Maria da Conceicao, aki első gyermekét 13 éves korában szülte. Huszonegy gyermeke – tíz lány és tizenegy fiú – közül három meghalt. Az újszülött mellett a legkisebbek másfél, két- és háromévesek. Sebastiana Maria és azonos korú férje halárusításból élnek. “Mindenki azt hiszi, hogy a fiam nagymamája vagyok. Amikor elmondom, hogy én vagyok az anyja, megrémülnek és furcsán néznek rám. De nem foglalkozom ezzel. 51 évesen anyának lenni összehasonlíthatatlan öröm, semmi kétség” – fogalmazott az anya.

Forrás: g1.globo.com

A névadás gond nélkül zajlik a népes családban. Sebastiana Maria egyik lányát például egy ápolónőről nevezte el, az újszülött kisfiú pedig az őket meglátogató brazil riporterről a Tassio nevet kapta.

Még több elképesztő szülés az NLCafén:

• Kiásta magát a romok alól, és egészséges babát szült egy nepáli nő

• Rekord: 2 perc alatt szülte meg gyermekét

• Gyermeket szült és életeket mentett egy agyhalott nő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top