Baba

Új, vicces hisztikezelő módszer hódít: szinkronizáld a totyogódat

Azt rég tudjuk, hogy hatásos lehet a dackorszakos, lila fejjel üvöltős, magát földhöz verősen hisztiző totyogónkkal, ha utánozzuk a hisztijét. Ám most mindezt videóra is veszik az anyukák, mindenki nagy derültségére.

A #TantrumLipSync hashtaget kezdték el használni azok az anyukák, akik nem kevés humorérzékkel megáldva utánozzák szinkronban hisztériázó totyogóikat. A kezdeményezésnek egy reklám adta az ötletet, ami tényleg zseniálisan akar eladni nekünk egy orrsprayt. Anya leveti magát a földre a bevásárlóközpont közepén – de csak miután már felszabadultan tud lélegezni az orrspray segítségével –, és éktelen hisztit ver le, amitől gyermeke meglepődik és abbahagyja az ordítást.

A következő videón látható anyuka ugyan nem veri a földhöz magát, de iszonyatosan vicces, ahogy a gyereknek csak a hangja hallatszik a videón, és ehhez anya szájmozgását láthatjuk. Tényleg sikerül szinkronizálnia gyermeke hisztijét, mi pedig máris nagyobb örömmel nézünk elébe saját csemeténk ordításának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top