Baba

5 tipp, hogy profi szülinapi bulit szervezz a gyereknek

A gyerekek egész kicsi koruktól kezdve a szülinapjukat úgy kezelik, mintha minimum karácsony lenne, a legfontosabb számukra a buli, amit körülötte csapunk.

Amikor én kicsi voltam, nekem is a szülinapom volt a legfontosabb az évben, ovis koromtól kezdve a barátokról és a buliról szólt. Most pedig, hogy már a saját gyerekeimnek szervezem a szülinapi partikat, valahogy még fontosabbak lettek ezek a zsúrok, még nagyobb jelentőséget kap minden apró részlet. Íme 5 remek, költségkímélő ötlet, hogy tökéletes szülinapi zsúrja legyen minden gyermeknek.

1. Válassz egy vezető témát és színt

A témaválasztással már egy csapásra nyert ügyed lehet, ha a gyermeked kedvenc rajzfilmhőse köré építed fel a szülinapját. Nem kell az egész házat beöltöztetni Jégvarázsba ettől még, inkább csak válassz ki egy fókuszpontot erre a célra. Mivel gyerekekről van szó, ezért a süteményes asztalt javasoljuk leginkább. A fő téma mindenhol visszaköszönhet aztán színeiben a dekorációban, ezekben már mellőzhetjük a rajzfilmfigurákat.

5 tipp, hogy profi szülinapi bulit szervezz a gyereknek

2. A kis részletekben rejlik a siker

A gyermeked odavan például a macikért, bármekkoráért és bármilyenért. Vagy a nyuszikért. Esetleg a kismadarakért. Kerüljön hát mindenre a kedvenc állatából, még a sütik tetejét is díszítsd pár macival, nyuszival vagy madárkával. A legegyszerűbb muffin is rögtön szülinapivá varázsolható ezzel a kis trükkel.

5 tipp, hogy profi szülinapi bulit szervezz a gyereknek

3. Kalandozz az Etsyn

A legjobb hely, ha kreatív ötletekre van szükség, márpedig egy szülinaphoz rengeteg ötlet szükséges. Nem feltétlenül kell felvásárolnod a fél Etsy-piacot, inkább csak kutakodj olyan ötletek után, amiket a saját szinteden fel tudsz használni a gyerek szülinapi dekorációjához. A kis ültetőkártyáktól kezdve az apró kiegészítő dekorációig találsz mindenre jó megoldást itt.

5 tipp, hogy profi szülinapi bulit szervezz a gyereknek

4. Emelvényeket mindenhova

A látvány mindenek felett. Most szó szerint mindenek felett, ugyanis ha azt szeretnéd, hogy leessen minden vendég álla a tálalástól, akkor érdemes emelvényre rakni az ételeket. Minden süti, nasi, szendvics kerüljön emelvényre úgy, hogy középen legyen a legmagasabb pont, és onnan szimmetrikusan egyre lejjebb a többi étel. Középre természetesen a torta kerüljön majd. Nem kell ehhez vásárolni semmit, szép csomagolópapírba becsomagolt cipősdobozokkal is megoldható ez az ötlet.

5 tipp, hogy profi szülinapi bulit szervezz a gyereknek

5. Ne feledkezz meg a lufikról

Mert lufi szülinapra márpedig kell. Akármilyen színű, alakú, nagyságú, mintájú jöhet, a lufinál nincs jobb szülinapi dekoráció. Ha semmi mással nem dekorálsz, csak lufikkal, akkor is pompás szülinapot rendezhetsz. Ha pedig még konfettivel is megtöltöd a lufikat, akkor aztán tényleg te leszel a legjobb buliszervező a gyermeked szemében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top