Baba

Táblagéppel ütötte arcon a kisfiút a bébiszitter – videó

A bébiszitter pechje, hogy a jelenetet videóra vették.

Április 1-jén durva jelenetnek voltak szemtanúi azok a járókelők, akik egy síró kisgyerekre lettek figyelmesek. Akik közelebb mentek, láthatták, amint egy fiatal nő a kisfiút arcon üti – egy iPaddel. A jelenetet az egyik jelenlévő videóra is vette, majd feltette a YouTube-ra:

Yvonne Camargót (39) azóta megtalálta és letartóztatta a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt. A beszámolókból kiderült, hogy a nő – aki a gyerek bébiszittere volt – a hajánál fogva ráncigálta ki a síró kisfiút a bevásárlóközpontból, a videón pedig látható, ahogy a táblagéppel arcon üti. A kisgyerek ekkorra torkaszakadtából ordít, és próbálja eltakarni az arcát.

A nőnek nem tűnt fel, hogy filmezik, de két járókelő odament hozzá, és kérdőre vonták, hogy mit csinál. A nő nem reagált, csak beszállt és elhajtott. Szerencsétlenségére a videóra felkerült a rendszámtábla is, amin keresztül hamar azonosították.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top