Baba

Korán jöttek a hármas ikrek Kecskeméten

Megszülettek az első hármas ikrek a kecskeméti megyei kórház új, Nyíri úti szülészeti részlegén. A babák a vártnál korábban érkeztek, de jól vannak, már nincs szükség az inkubátorra – írja a baon.hu.

Kocsis Benett, Levente és Márk most háromhetesek. 2014. október 16-én délután látták meg a napvilágot. A terhesség 34. hetében császármetszéssel segítette őket világra dr. Tankó András Jr. szülész-nőgyógyász és dr. Kelemen Edit neonatológus. Elsőként Benett Ferenc született meg 1770 grammal, majd következett Levente 1490, végül Márk 1480 grammal.

Levente és Márk egypetéjű iker, míg Benett külön petesejtből fejlődött ki. Az első néhány napban a babák inkubátorban voltak, mivel légzéstámogatást igényeltek. A fejlődésük megfelelő, egészségesek, így már nincs szükség a külső segítségre, egyelőre azonban még a koraszülött részlegen kell maradniuk.

A család elárulta: természetes úton fogantak a babák, szerelemgyerekek. A várandóság elején az első vizsgálaton még csak azt tudták, hogy babájuk lesz. A második vizsgálaton látszódott már a két petezsák, beigazolódott az ikerterhesség. Majd a harmadik vizsgálatnál jött az újabb hír: hárman vannak – írja a  baon.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top