Baba

Lapos hasat villantanak a menő anyukák?

Szülés után a nők nagy többsége szívesen visszakapná régi alakját, de úgy tűnik, hogy ez a kiváltság csak keveseknek adatik meg. De mi lehet a sztármamik lapos hasának titka?

A válasz egyszerű…

 Szívből utálom Tamara Ecclestone-t, és sajnos Kate Middleton és Heidi Klum sem a kedvencem. Hogy miért? Mert ők valahogy bombanők maradtak a szülésük után, én viszont még mindig kergetem a terhesség előtti alakomat.

Lapos hasat villantanak a menő anyukák?

Mrs. Ecclestone és én nagyjából egy időben szültünk és az első 1-2 hónapban boldogan konstatáltam, hogy még nem flangál tapadós miniben, ahogy én sem. Most viszont bevállalt egy szuper bikinis fotózást, ahol úgy domborított a falatnyi textilben, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy szülés után alig egy évvel pont ugyanúgy néz ki mindenki, mint fénykorában. Ez így nem fair. És az se fair, hogy Kate Middleton és Heidi Klum is teljesen lapos hasat villantottak nem sokkal a szülés után, és gyanítom, hogy nem azért, mert hibátlan a génállományuk.

Nem az piszkálja az egómat, hogy az ő hasuk feszes, az enyém meg egy tál puding, hanem az, hogy arról sosem szólnak a hírek, hogy a három előbb említett anyukának napi nettó három órája jut arra, hogy csak magával foglalkozzon. És most nem azt mondom, hogy ők önző módon a gyereküktől veszik el az időt. Csak annyit, hogy ameddig én a céklával összekent rugdalózóból próbálom kivarázsolni a foltot és a napi sétát  szervezem gőzerővel, vagy megfőzöm az aznapi menüt nekik ilyen “apróságokkal” nem kell foglalkozni. Ha az első három hónapban a vasalódeszka helyett a haspadon izzadtam volna, valószínűleg én is villanthatnék egy gyönyörű feszes hasat, sőt popsit is, simán. De nem így alakult az anyaságom első éve, és gyanítom, hogy a legtöbb átlagnő mögött nem áll komplett személyzet…

Luxus a szemöldökszedés is

De ettől még én is igyekszem, tényleg. Fodrászhoz járok, körmöt lakkozok, kiszedem a szemöldököm, és gőzerővel fogyókúrázom, de ennél több nem megy. És ez így van jól. Ezt vállaltam, de a szülés utáni hormonzavarom közepén nem tudok józanul gondolkodni, csak olvasom az újságok szalagcímeit, hogy éppen ki villantott bomba alakot szülés után, én meg elkeseredettségemben tekerek egy újabb adag fóliát a combomra, hátha holnapra minden jó lesz. És igazából jó most is, de azért nem úgy lenne igazságos, ha a cikkek végén egy nagy táblázatban ott állna a lista, hogy kik azok, akik Tamara Ecclestone-nak és a többi sztármaminak segítettek abban, hogy szülés után nemsokkal “bomba alakot villantsanak”…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top