Baba

Ha elég rózsaszín, jöhet! (x)

Arra nem emlékszem, hogy LEGO DUPLO is lett volna gyerekkoromban, de LEGO egészen biztosan volt, mert az volt a nagy családi kedvenc. Az idő nyilván múlik, de a kis színes építőkockák népszerűsége nem csökken. Most kaptunk egy nagy adag építőkockát, így felvonultunk velük a kiadónk közösségi terébe, hogy különböző korú gyerekekkel és szüleikkel teszteljük őket.

Imádom, hogy lányom van, de a fiús anyuka barátnőimtől egyetlen dolgot irigyeltem eddig: azt, hogy náluk népszerű játék a LEGO. Oké, a markológép-nézegetést szakadó esőben, azt nem, de a LEGO nekem nagy kedvenc volt az unokatesóimmal, és vártam, hogy az én gyerekemmel is lehessen építeni. A lányomat viszont közepesen hidegen hagyta ez a játék, addig a pillanatig, amíg nem kaptunk a kolléganőkkel kipróbálásra egy rakat LEGO DUPLO kockát. A minden tekintetben megfelelően rózsaszín készlet őt is meggyőzte, míg a kisfiúk lelkesen börrögtek minden autónak látszó tárggyal. Szóval kipróbáltuk, mindenki jól szórakozott, nem bántuk meg, azóta otthon végre én is építhetek egy kicsit…

További információk a termékekről a www.DUPLOvilag.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top