Baba

Így néz ki 6 héttel a szülés után Kerry Katona – fotók!

Nem takargatta magát, bátran bikinibe bújt a családi nyaraláson az exénekesnő.

A magyar származású Kerry Katona 6 héttel ezelőtt hozta világra kislányát, Dylan-Jorge-t. A brit lánybanda, az Atomic Kitten egykori énekesnője – aki immár ötgyermekes anyuka – nem takargatta szülés utáni testét a buckinghamshire-i családi kiruccanáson: bátran kétrészes fürdőruhát húzott.

A 33 éves műsorvezető, exénekesnő – sok más hírességgel ellentétben – eddig nem sietett azzal, hogy minél hamarabb megszabaduljon a babavárás alatt felszedett pluszkilóktól, de hamarosan már rákapcsol, mert az őszi esküvőjére (a személyi edzőjéhez, a legkisebb gyermeke apjához, George Kayhez megy hozzá) mindenképpen formába szeretné hozni magát. Elmondása szerint 18 kilótól szeretne megszabadulni, de csakis egészséges úton, azaz egészséges táplálkozással és mozgással, ugyanis – mint a The Sun című angol bulvárlapnak bevallotta –
régebben elég önpusztító életet élt, éveken keresztül elhanyagolta a testét, csupán gyorsételeken (pl. kebabon) és kokainon élt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top