Baba

10+1 különleges ajándékötlet anyák napjára

Közeledik május egyik különösen szép és bensőséges ünnepe. Íme, bloggerünk ötletei, ha a bonbon–virág duó helyett valami egyedibbet, személyesebbet szeretnél ajándékozni anyukádnak vagy a nagyinak!

1.Csipkeöv modern kiadásban

10+1 Különleges ajándékötlet anyák napjára

 

2. Ujjlenyomatos mintás váza

Akár a kis unoka is el tudja készíteni a nagyinak

10+1 Különleges ajándékötlet anyák napjára

 

3. Égetett mintájú fakanalak

10+1 Különleges ajándékötlet anyák napjáraEzekkel a fa eszközökkel nyilván nem fog majd főzni az ünnepelt, de nem is ez a cél. A leírásban egy speciális eszközzel készül, amit hobbiboltokban lehet kapni. Aki nem szeretne ilyenbe most beruházni, az sima késsel, vastagabb sniccerrel is készíthet mintát a fakanalakba, majd egy pasztelles festékkel átkeni, majd miután megszáradt, aprószemű (finom) csiszolópapírral átdörzsöli a felületet. Így a felület visszakapja a majdnem eredeti színét, míg a vájatokban ott marad a festék néhány árnyalattal sötétebb színe.

4. Kéznyomatos virágzó fa

Bájos ajándék lehet ez, és ugyancsak régi, emlékeket idéző ruhadarabokból készülhet. Nem kell varrni hozzá, jó lesz a ragasztás is. Keretre feszített vászonra készítve igazán csinos kis meglepetést lehet varázsolni!

10+1 Különleges ajándékötlet anyák napjára

 

5. Könyvjelző a vicces pózokban lefotózott gyerkőc képével

Hatalmas nevetések és mókázások közepette születhet meg ez az igazán egyedi és személyes ajándék! Ki ne hagyd! Fotózd le a gyerkőcöd vicces pózban, nyomtasd ki, vágd körbe, ragaszd picit keményebb papírra, ragassz rá zsinórt – mintha a kezében fogná –, és végül fóliázd be!

10+1 Különleges ajándékötlet anyák napjára
 
A további 5+1 ötletet a Rapid Design blogon találod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top